Monday, October 5, 2015

SK TAMAN KOSAS


aku budak selangor mari
kalau boleh patah balik aku nak patah balik sini
masa darjah 3..
tak sempat budak hensem nak ngorat aku
aku dah blah..
last hari kantin ajak apak dia tgk aku..
bhahahaha..
kau,kau dan kau.
kau tau sapa kau..
kau yg hensem tp perangai lahanat
kau tahan kaki kau kat aku
aku jatuh tersembam
luar koridor tunggu nak balik
aku sesak nafas xmampu bangun..
sesak dada xmampu menangis
dah tu tungu punya tunggu 
apak aku terlupa nak ambil
aku jalan kaki balik 
tp sepatah haram aku xcrita kat apak aku
sbb zaman kita tak byk mngadu
walau apak aku mampu acu pistol kepala kau..
Bhahahha..
aku dok tengah2 diapit ko dgn kawan kau mcm celaka tu
aku nk buat kerja pun xboleh kome kacau
ko ingat?
kat mana agaknya..
dah byk aku lupa nama2 kalian
semoga baik2 saja
semoga allah rahmati kalian yg pernah aku kenal..
aku pindah xbagitau..
tup2 darjah 4 kat uku kinta perak
sejujur sejak itu hidup aku berubah
aku benci tempat sekarang
aku xsuka..
Tapi apa mampu aku lakukan
inilah perjalanan hidup aku..




1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete